محل تبلیغات شما

68d8_156338816.jpg

اقتصاد یکی از مهمترین ارکان حیات یک کشور است و به همین دلیل حفاظت از آن در برابر تهدیدات بیرونی برای همه کشورهای جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما این مهم برای کشور ما که لحظه‌ای از توطئه‌های اقتصادی دشمنان در امان نیست، اهمیت دوچندانی دارد.
رونق تولید در یک نگاه کلی به معنای به کار افتادن چرخه تولید کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فناوری و سایر حوزه هاست و علاوه بر تأمین نیازهای مردم در داخل، موجب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید می‌شود.
در مقابل اگر جریان تولید در کشور رونق نداشته باشد، پای واردات بی رویه به میان می‌آید که نتیجه‌ای جز خروج ذخایر ارزی، کاهش فرصت‌های شغلی و وابستگی اقتصادی ندارد، به این ترتیب شرایطی فراهم می‌شود که دشمنان از طریق آن بتوانند فضای اقتصادی کشور را تحت فشار قرار دهند.
در همین رابطه خبرنگار ایرنا با شماری از مسئولان و کارشناسان اقتصادی استان قم به گفت و گو پرداخت و نظر آنان را پیرامون اهمیت مساله رونق تولید جویا شد.

** تثبیت اشتغال از مؤلفه‌های مهم تحقق رونق تولید است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در این رابطه گفت: برای رونق تولید مؤلفه‌های مختلفی وجود که حفظ واحدهای صنعتی موجود به منظور تثبیت نرخ اشتغال از مهمترین آن به شمار می‌آید.
محمود سیجانی بیان کرد: تأمین مواد اولیه واحدها به ویژه در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی دشمن برای رونق بخشیدن به فضای تولید، از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی یادآور شد: برخی از مواد اولیه محصول کارخانه‌های خارجی است که باید با سرعت بخشیدن در ثبت سفارش‌ها و تأمین به موقع ارز و ترخیص در اسرع وقت از گمرک، آن را به واحدها برسانیم.
سیجانی همچنین کمبود تسهیلات بانکی را نیز در موضوع رونق تولید حائز اهمیت دانست و گفت: برخی واحدها به دلیل گرانی مواد اولیه و لوازم تولید با کمبود نقدینگی مواجه شدند، از این رو بانک‌ها باید با اتکا به مقررات جدید و همچنین کنار گذاشتن قید و بندها واحدهای تولیدی را حمایت کنند.
مسئول دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم گفت: در شرایط جنگ اقتصادی قوانین و مقررات گذشته کار ساز نیست و باید با یک نگرش، ایده و روحیه جدید قانون را برای تأمین به موقع تسهیلات و نقدینگی واحدهای تولیدی تغییر دهیم.
وی موضوع قوانین مالیاتی و تأمین اجتماعی را نیز مورد توجه قرار داد و بیان داشت: چشم پوشی از بدهی‌ها و جرایم مالیاتی واحدهای تولیدی در شرایط تحریم اقتصادی ضرورتی اجتناب ناپذیر می‌باشد.
وی جذب سرمایه گذاری ها را از اساسی‌ترین اقدام‌ها در ارتباط با رونق تولید دانست و یادآور شد: در موضوع زنجیره تولید برغم شرایط خوبی که در کالاهای مصرفی داریم ولی ضعف موجود در خصوص کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه غیر قابل انکار است که باید تقویت شود تا کشور را از معضل عدم تأمین این مواد به دلیل تحریم‌ها خلاص کنیم.
وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی به تولید رویکرد ویژه داشته باشند و برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بکوشند، اضافه کرد: در مقطعی به علت واردات برخی کالاها برخی واحدها تعطیل شدند که نامگذاری سال رونق تولید فضای خوبی را برای احیای این واحدها فراهم کرده است.

**امنیت غذایی ثمره رونق تولید است
همچنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تأمین امنیت غذایی، مهمترین ثمره تحقق رونق تولید دربخش کشاورزی است که موجب خنثی شدن تحریم‌های دشمن در این حوزه می‌شود.
عباس پورمیدانی بیان کرد: به طور کلی، بخش کشاورزی رکن اصلی تحقق رونق تولید در کشور است که می‌تواند اقتصاد ملی را در برابر فشارهای خارجی بیمه کند.
وی افزود: داشتن کشاورزی پیشرفته و تولید محصولات غذایی مورد نیاز جامعه، لازمه توسعه پایدار کشور است و در همین رابطه بخش کشاورزی در سال رونق تولید محوریت تحقق این شعار را برعهده دارد.
وی ادامه داد: خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی، همواره به عنوان یک راهبرد مهم مورد توجه مسئولان کشور بوده اما این موضوع در سال رونق تولید اهمیت مضاعفی یافته است و همه امکانات بخش کشاورزی برای تحقق این راهبرد، بسیج خواهد شد.

برای تحقق «رونق تولید ملی» چه کار‌هایی را باید انجام دهیم؟

رونق تولید محافظ کارآمد اقتصاد ملی

چند راهکار برای تحقق رونق تولید

تولید ,رونق ,کشور ,تأمین ,اقتصادی ,اهمیت ,رونق تولید ,مواد اولیه ,است که ,تحقق رونق ,در شرایط

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پزشکی -حقوقی -مهندسی ساختمان پزشکان سینا روانشناسی و مشاوره کودکان استثنایی نیلوفرانه