محل تبلیغات شما

 

v25e_111047.jpg

واقعیت این است که اقتصاد کشور از سال گذشته مجدداً به دوره رکودی بازگشته است، هرچند آمار‌های جدید مرکز آمار در زمینه رشد اقتصادی حاکی از رشد منفی ۳/۸ درصدی در سه فصل نخست سال قبل، بوده و بخش صنعت نیز با رشد منفی ۷/۹ درصد رقم ناامیدکننده‌ای را ثبت کرده که حاکی از بازگشت صنعت کشور به رکود می‌باشد.

از سوی دیگر، صندوق بین‌المللی در گزارش مذکور همچنین اعلام کرده رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۸ به منفی ۳/۹ درصد کاهش یافته است؛ به عبارت دیگر، رشد اقتصادی ایران در شرایطی حدود چهار درصد کمتر شده که پیش از آن (در سال ۲۰۱۷) حدود ۳/۷ درصد رشد داشت.

رشد منفی اقتصادی در یک کلام به این معنی است که یک خودرو در اتوبانی که خودرو‌های دیگر با سرعت در حال حرکت هستند، دنده عقب بگیرد! نکته تاسف بارتر اینکه، این نهاد بین‌المللی از کاهش رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۹ به منفی شش درصد خبر داده که ناشی از عملکرد ناامیدکننده دولت می‌باشد.

با تمام این اوصاف، سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان رونق تولید» نام گذاری شد تا با یک تغییر جهت در رویکرد فعلی دولت، قطار تولید مجدداً راه افتاده و به تبع آن، علاوه‌بر خروج از رکود اقتصادی، در رفاه و معیشت مردم نیز شرایط بهتری ایجاد شود.

در این نوشته نیز با بررسی متغیر‌های مهمی مانند فضای کسب و کار، اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی، مبارزه با فساد اقتصادی و… که بر روی تولید ملی اثرگذاری مستقیم و قابل ملاحظه‌ای دارند، سعی می‌کنیم ضمن برشمردن اامات رونق تولید، پیشنهادات و راهکار‌هایی که برای نیل به این هدف مناسب می‌باشد را ارائه‌نماییم.

برای تحقق «رونق تولید ملی» چه کار‌هایی را باید انجام دهیم؟

رونق تولید محافظ کارآمد اقتصاد ملی

چند راهکار برای تحقق رونق تولید

سال ,اقتصادی ,درصد ,منفی ,۳ ,نیز ,رشد اقتصادی ,در سال ,اقتصادی ایران ,رشد منفی ,ایران در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها